Wie Groep 7 en 8 en alle kids t/m 15 jaar
Wat Zellandse Jeugd Quiz
Waar Ambianz, Zeeland
Wanneer Zaterdag 24 februari 2018
Hoe laat

Zellandse Jeugd Quiz 2018

In navolging van de grote Zellandse Quiz, die sinds een aantal edities het halve dorp eind december in rep en roer brengt, ging SJB afgelopen jaar in samenwerking met de organisatie van de Zellandse Quiz ook de jeugd uitdagen! De EERSTE ZELLANDSE JEUGD QUIZ vond plaats en was een feit! De slimste, beste, maar wellicht ook de sluwste en handigste jongeren van Zeeland zijn een jaar lang als held of heldin in Zeeland over straat gegaan! Het vervolg van de tweede editie van de Zellandse Jeugd Quiz vindt plaats op zaterdag 24 februari 2018.
 
LogoZJQpng
 
PlaatjeZJQ1

Nieuws

Het downloaden van onze foto's

Wil je graag een van de foto's van onze fotoreportage downloaden in origineel formaat, dan kan dit! Klik op de onderstaande link en je komt op ons Flikkr account. Hier vindt je alle foto's van onze activiteiten. Ga naar de betreffende activiteit en klik op het download icoontje. Wij wensen je er nog veel plezier mee!

https://www.flickr.com/photos/sjbzeeland/sets/

Inka201401

KerstboomverbrandingREblok

Kerstboomverbranding en Let's Glow tocht

 
Op zaterdag 6 januari 2018 hield Stichting Jeugbelangen Zeeland (SJB) weer de jaarlijkse l kerstboomverbranding met daaraan vooraf de Let’s Glow lampionnenoptocht. Er genoten weer vele kids en ouders en andere belangstellenden van dit mooie winterspektakel met dit jaar een hele mooi grote stapel kerstbomen.
 
Vele kinderen waren in Zeeland al dagen druk bezig met het verzamelen van kerstbomen. Huis-aan huis reclame briefjes, aanhangers, scooters, fietsen, bolderkarren..alles werd ingezet om zoveel mogelijk bomen te verzamelen. Het resultaat mocht er zijn!
 
Maar liefst 1300 kerstbomen (met dank aan het St. Jacobus Gilde) vormden een hele mooie grote stapel!
 DSC09879

 

ZJQlogo

In aantocht!

Noteer alvast in je agenda: 24 februari vanaf 18u zal de derde editie van de ZJQ plaatsvinden. Je kunt deelnemen als in groep 7 of 8 zit, of als je op de middelbare school zit t/m 15 jaar. Vorm een team van minimaal 3 en maximaal 5 leden en bedenk alvast een goeie stevige naam. Je kunt je vanaf 25 januari opgeven!

PlaatjeZJQ1